Järjestämme kesäkuun alussa yhdessä Changxingin kansainvälisen teollisuuspuiston edustajien kanssa seminaarin kaikille Kiinaan etabloitumisesta kiinnostuneille.yolanda-sun-40675

Tässä tilaisuudessa saat tietoa Changxingin kansainvälisestä teollisuuspuistosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellesi. Seminaarissa teollisuuspuiston kiinalaiset edustajat kertovat alueensa markkinoista, mahdollisuuksista sekä teollisuuspuistoon sijoittuville tarjottavista eduista ja palveluista.

Changxingin kansainvälinen teollisuuspuisto sijaitsee Kiinan vilkkaimpiin kuuluvalla Shanghain talousalueella. Teollisuuspuiston palvelut on suunnattu erityisesti eurooppalaisille pk-yrityksille. Alueella toimii jo yli 400 pääosin uusiin energiamuotoihin, laitevalmistukseen, koneenrakennukseen ja sähkölaitteiden valmistukseen erikoistunutta yritystä.

Tule kuulemaan Changxingin mahdollisuuksista seminaariimme 2. kesäkuuta! Ilmainen seminaari järjestetään Helsingissä Glo Kluuvissa (Kluuvikatu 4). Seminaarin ohjelma ja tarkemmat tiedot löytyvät kutsusta.

Ilmoittautuminen seminaariin 31.5. mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: christian.holmlund@industria.fi.

Laadi oma käyttäjäpalautekysely