Norja on viimeaikoina noussut kiinnostavaksi kohdemarkkinaksi monille suomalaisille yrityksille. Erityisesti offshore- ja onshore-markkinoita palvelevat yritykset ovat panneet merkille, että Norjassa alan yritysten tilauskanta on kasvussa ja hintatasokin vakaa. Oikea hetki suunnata Norjaan on nyt, kun Norjan telakoiden ja muiden meriteknologiaan liittyvien yritysten tarve uusille alihankkijoille kasvaa.

Industria on hiljattain aloittanut yhteistyön norjalaisen Gateway Norway AS:n kanssa. Gateway Norway on Norjassa toimiva suomalaistaustainen yritys, jolla on pitkä kokemus liiketoiminnasta Norjassa ja laajat kontaktit paikallisiin offshore- ja onshore-alojen yrityksiin.

Yhdessä Gateway Norwayn kanssa Industria pystyy tarjoamaan entistä tehokkaampaa palvelua Norjaan etabloituville yrityksille, markkinaselvityksiin sekä norjalaisten kumppanien ja asiakkaiden kartoittamiseen ja ennen kaikkea lähestymiseen. Yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme apua Norjan puolella myös etabloitumiseen liittyvissä käytännön seikoissa, kuten sopimusjuridiikassa, norjalaisen osoitteen hankinnassa tai yhteistyössä norjalaisten viranomaisten kanssa.

Norja on suomalaiselle yritykselle turvallinen markkina aloittaa kansainvälistyminen. Vaikka erojakin on, norjalainen liiketoimintakulttuuri on suomalaiselle melko tuttu. Uuden yhteistyökumppanin myötä Industrian asiakkaat voivat ottaa askeleita Norjan markkinoille entistä rohkeammin.

shutterstock_124714042-640x426