shutterstock_116006956-305x195Norja on viimeisen vuoden ajan ollut Industrian asiakkaiden joukossa selvästi kiinnostavin uusi ulkomainen kohdemarkkina, jonka mahdollisuuksia olemme kartoittaneet monelle yritykselle. Etenkin norjalaisten ostovoima ja Pohjois-Norjan orastava rakennusbuumi houkuttelevat suomalaisia. Kun kotimaan markkinat jäävät pieniksi ja Venäjän tilanne mietityttää, katseet kääntyvät Norjaan.

Gateway Norway AS on Industrian yhteistyökumppaniNorjaan suuntautuvissa kansainvälistymisprojekteissa. Norjasta käsin operoiva yhteistyökumppani, joka omaa laajan kontaktiverkoston ja paikallista tietotaitoa, on arvokas apu markkinoita kartoitettaessa ja etenkin luotaessa kontakteja potentiaalisiin asiakkaisiin tai yhteistyökumppaneihin Norjassa. Kielitaitoa löytyy yhteistyökumppanin lisäksi myös Industrian sisältä, sillä allekirjoittanut puhuu norjaa ja on ollut Norjassa pariin otteeseen töissäkin. Gateway Norwayn konsulteilta löytyy kokemusta etenkin offshore-, telakka- ja rakennusalalta.

Suomalaisia rakennusalan yrityksiä Norja markkinoille – projekti käyntiin

Juuri nyt on käynnistymässä tähänastisista merkittävin Industrian ja Gateway Norwayn yhteinen projekti, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia rakennusalan yrityksiä hyötymään Norjan kasvavista rakennusmarkkinoista. Projektin aikana siihen osallistuville yrityksille toteutetaan yrityskohtaiset markkinakartoitukset, järjestetään yhteinen matka Norjaan tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, ja laaditaan jatkosuunnitelmat luotujen kontaktien hyödyntämiseksi ja Norjaan etabloitumiseksi. Osallistuvat yritykset ja niiden motivaation tuntien uskon, että tästä projektista syntyy vielä positiivisia uutisia kerrottavaksi!

Vastaavia, useamman yrityksen yhteisiä projekteja toteutamme jatkossakin yhdessä Gateway Norwayn kanssa – myös muille kuin rakennusalalle. Näiden lisäksi käynnissä on jatkuvasti yksittäisille yrityksille räätälöityjä, Norjaan suuntautuvia kansainvälistymisprojekteja. Jos Norja kiinnostaa, ota yhteyttä – mietitään yhdessä, millainen projekti vastaa parhaiten yrityksenne tarpeisiin.

Haluatko lisätietoa projektista? Klikkaa tästä. (Sivun latautuminen saattaa kestää hetken)