venäjän karttaEn varmaankaan ole ainoa, josta on viimeaikoina tuntunut, että Venäjä tekee kaikkensa kääntääkseen suomalaisten yritysten katseet muihin ilmansuuntiin. Nykyinenkin tilanne luo kuitenkin uusien haasteiden lisäksi mahdollisuuksia, joista kannattaa ottaa koppi.

Järjestämme 5.4. klo 8:30-13:00 Tampereen toimistollamme Venäjä-aiheisen tietoiskun, jossa puhutaan siitä, kuinka Venäjällä voi toimia menestyksekkäästi myös nykytilanteessa.

Daria Ivanova, Industrian venäläisen yhteistyökumppanin RMC:n kokenut konsultti, käsittelee tietoiskussa Venäjällä menestymistä erityisesti myynnin näkökulmasta. Millaisia haasteita nykytilanne tuo myyntiin Venäjällä ja kuinka saada myyntiä aikaan niistä huolimatta?

Paikallisen liikekulttuurin ja lainsäädännön ymmärtäminen on tärkeää aina, mutta erityisesti nykyisessä haastavassa tilanteessa. Arsen Kaader, DeLores Interactive Training Oy:n edustaja ja juristi, perehdyttää käytännön esimerkkien avulla toimintaan venäläisten kanssa liike-elämän eri tilanteissa.

Jos haluat ymmärtää paremmin venäläistä liikekulttuuria ja kuulla kuinka Venäjällä voi menestyä nykyisessäkin tilanteessa – tämä tilaisuus on sinulle!

Katso tilaisuuden ohjelma ja puhujien tarkemmat esittelyt tästä linkistä. Koska paikkoja on rajatusti, ilmoittauduthan tilaisuuteen pikaisesti sähköpostilla: mirka.toivonen@industria.fi.

Tervetuloa!