risteilijäIndustria on vetänyt keväällä 2016 yhdessä Gateway Norway AS:n kanssa neljä meriteollisuuden valmennusta osana Finpron Maritime and Offshore from Finland -kasvuohjelmaa. Finpron ohjelmajohtajan Ulla Lainion viestin valmennukseen liittyen pääset lukemaan tästä.

Valmennukset saivat huiman suosion ja saimme niistä osallistujilta niin hyvän palautteen, että keräämme vielä viidennen ryhmän syksylle 2016.


Palautteen perusteella valmennukseen kannatti tulla ainakin näistä syistä:

  • Henkilökohtaiset tapaamiset kahden kansainvälisen telakan edustajien kanssa
  • Ajankohtainen toimialatieto ja tieto toiminnasta kullakin kohdemarkkinalla
  • Oman myyntipuheen harjoittelu ja palautekeskustelu, josta sai ideoita myyntipuheen kehittämiseen
  • Mielenkiintoinen kokemustenvaihto ja verkostoituminen muiden alan yritysten kanssa

 

Tässä koulutuksessa ei siis tyydytä vain luennoimaan, vaan päästään treenaamaan myyntipuhetta suorissa telakkatapaamisissa. Keväällä telakkatapaamiset järjestettiin mm. Klevenin, Lloyd Werftin ja Vardin kanssa. Syksyn valmennuksen puitteissa tavattavaksi telakaksi on jo kiinnitetty saksalainen MV Werften (ent. Nordic Yards).

Jos haluat vahvistaa asemaasi kansainvälisten telakoiden ja varustamoiden toimittajana, tule mukaan syksyn valmennukseen!

Mukaan mahtuu vain kuusi meriteollisuuden yritystä ja nelipäiväinen valmennus starttaa lokakuun 2016 alussa. Ole nopea ja ota yhteyttä varmistaaksesi paikkasi heti!

Katso valmennuksen päivämäärät ja tarkemmat tiedot valmennusesitteestä.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Mirka Toivonen, mirka.toivonen@industria.fi, 040 630 8955

Reijo Kivelä, reijo.kivela@industria.fi, 050 590 9370