Vihdoinkin voimme kohdata sinut kasvokkain! Löydät meidät 21-23.9.2021 Alihankintamessujen osastolta A629 yhdessä yhteistyökumppaniemme Logate Oy:n ja SCM Best Oy:n kanssa. 

Pidämme myös yhteisseminaarin Logate Oy:n ja SCM Best Oy:n kanssa teemana: Teollisuuden TOP3 menetelmää datan jalostamisessa tulokseksi. Meidän aiheenamme seminaarissa on: Rakenna toimiva tiimi Extended DISC®-henkilöanalyysillä. Tule kuuntelemaan! Ilmoittaudu mukaan joko tiistain tai keskiviikon seminaariin tästä linkistä. Molempien ajankohtana on klo 10.30-11.30.

Huomaa, että voimassa olevien rajoitusten vuoksi tänä vuonna sinun tulee ilmoittautua messuille valitsemaasi päivään, sillä päiväkohtainen osallistujamäärä on rajoitettu. Tee se välittömästi, niin pääset mukaan: https://www.alihankinta.fi/fi/

Nähdään Tampereella!

Yhteisbanneri_kuvana